Як зробити так, щоб не пригорало?
9 трюків, щоб їжа не пригорала до сковорідки
- Використовуйте оливкову олію.
- Додайте трохи солі.
- Використовуйте яблучний оцет.
- Використовуйте натуральне вершкове масло.
- Уникайте використання металевих лопаток та ложок.
- Не використовуйте металеві губки.
- Уникайте зберігання сковорідок одна в іншій
Збережена копія
Як зробити так, щоб їжа не прилипала до сковороди?
Що робити із сковорідкою, до якої все прилипає: ці способи вирішать проблему
- Налийте води Кілька крапель води в сковороді достатньо, щоб їжа не прилипала. …
- Регулярно помішуйте Регулярне помішування під час приготування запобігає прилипанню їжі. …
- Розігрійте сковороду …
- Готуйте їжу на повільному вогні