Що робити, щоб не пригорала

Як зробити так, щоб не пригорало?

9 трюків, щоб їжа не пригорала до сковорідки

  1. Використовуйте оливкову олію.
  2. Додайте трохи солі.
  3. Використовуйте яблучний оцет.
  4. Використовуйте натуральне вершкове масло.
  5. Уникайте використання металевих лопаток та ложок.
  6. Не використовуйте металеві губки.
  7. Уникайте зберігання сковорідок одна в іншій

Збережена копія

Як зробити так, щоб їжа не прилипала до сковороди?

Що робити із сковорідкою, до якої все прилипає: ці способи вирішать проблему

  1. Налийте води Кілька крапель води в сковороді достатньо, щоб їжа не прилипала. …
  2. Регулярно помішуйте Регулярне помішування під час приготування запобігає прилипанню їжі. …
  3. Розігрійте сковороду
  4. Готуйте їжу на повільному вогні