Як можна їсти шкаралупу від яєць

У їжу вживати яєчну шкаралупу рекомендується подрібненою, або у поєднанні з лимонною кислотою. На порошок 1 курячого яйця достатньо однієї чайної ложки лимонного соку. Він її розм'якшує та покращує смакові характеристики. Дорослим за добу достатньо вживати ⅓ столової ложки.20 травня 2022 р.

Як правильно приймати шкаралупу від яєць?

Шкаралупа 1 середнього яйця дорівнює приблизно 1 чайній ложці порошку, або 700 мг кальцію. Дорослим рекомендується приймати його по 1 столовій ложці на день. Однак у 2 прийоми, оскільки наш організм здатний засвоїти трохи більше 500 мг кальцію за раз. Приймати краще вранці перед їдою. Збережена копія

Як краще засвоюється кальцій із яєчної шкаралупи?

Порошок яєчної шкаралупи треба змішати з лимонним соком безпосередньо перед вживанням. Приймати таку «БАД» краще саме у вигляді розчину, нейтралізуючи кислим середовищем лужне. Розчинення у лимонному соку дозволяє кальцію легше засвоюватися, проникати через кишкову стінку