Як правильно їсти ковбасу з пліснявою

Багато хто радить їсти ковбасу Фует разом із шкіркою. Вважається, що благородна пліснява разом із пряними спеціями, огортають ковбасу вишуканим ароматом, що нагадує грибний. І якщо зняти шкірку, ковбаса втратить частину свого особливого шарму. Але в будь-якому випадку, обов'язково нарізайте фует тонкими скибочками.4 квіт. 2022 р.

Чи потрібно чистити ковбасу з білою пліснявою?

Делікатес має вишуканий м'ясний солонуватий смак. Цвіль додає м'ясу пікантний грибний аромат, тому чистити ковбасу від шкірки не рекомендується. Збережена копія

Чи потрібно знімати шкірку з ковбаси з пліснявою?

Чи потрібно очищати фует Ні не потрібно. Дозріваючи, Фует покривається білою благородною пліснявою. Цей білий шар не потрібно очищати. Шляхетна пліснява разом із пряними спеціями, огортає ковбасу вишуканим ароматом, що нагадує грибний. Збережена копія