Як правильно замочити кролика перед приготуванням

Як вимочувати кролика перед приготуванням?

М'ясо молодого кролика можна замочити у сироватці чи воді. Якщо ви відчуваєте неприємний запах м'яса, у воду для вимочування необхідно додати яблучний або винний оцет у співвідношенні 1 чайна ложка оцту на літр води. Можна, можливо вимочувати м'ясо у молоці. Як правило, вимочують його щонайменше 6 годин. Збережена копія

Скільки потрібно вимочувати м'ясо кролика?

Час вимочування – від 1 до 3 годин. У воду можна додати трохи оцту (винного чи яблучного), але це необов'язково. Вода робить кроляче м'ясо менш жорстким та зменшує специфічний запах, а це вже чимало. Якщо можна, покладіть тушку кролика в проточну воду. Збережена копія