З чого роблять сирки глазуровані

Сирний сирок або глазурований сирок (повна назва: глазурований шоколадом сирний сирок) — торгове найменування молочних продуктів, порційного кисломолочного продукту з сиру, з додаванням цукру, солі, вершкового масла, сухофруктів, ваніліну та інших добавок, покритого продуктами шоколадного.

Як роблять глазурований сирок?

Глазують їх при температурі 60 ◦ З какаосодержащей глазур'ю. Її склад виглядає так: какао-порошок, цукор, ванілін і лецитин, що запобігає розшаровуванню глазурі. Надлишки глазурі здуваються за допомогою теплого повітря, що подається вентилятором через повітряне сопло глазурувальної машини. Збережена копія

Чи можна їсти глазуровані сирки?

Подібний «букет» загрожує серйозними розладами травлення, тяжкою інтоксикацією організму, що негативно позначається на роботі печінки та нирок. Факти яскраво свідчать, що шкода сучасних глазурованих сирків для здоров'я настільки велика, що про користь навіть не доводиться згадувати.