Зараз Жаді із серіалу Клон: новий образ та стиль 2021

Серіал "Клон" став одним із найпопулярніших телесеріалів початку 2000-х років. Персонажі цього серіалу, зокрема Жаді, залишили незабутнє враження на глядачів. Але як зараз виглядає актриса, яка грала Жаді?

Сьогодні Жаді, яку тоді грала актриса Дебора Фалабелла, виглядає зовсім інакше. Вона трохи старша, зріліша і доросла жінка. Світло-каштанове волосся Жаді тепер темне, а стрижка стала більш стриманою та класичною.

Однак, незважаючи на те, що зовнішність актриси трохи змінилася, її краса і харизма залишилися незмінними. Дебора Фалабелла, як і раніше, має вишукану зовнішність і вміння привертати увагу людей своєю харизмою.

Ім'я:Жаді
Зовнішність:Приваблива
Колір волосся:Темно-рудий
Довжина волосся:Довгі
Колір очей:Каріє
Зріст:Середній
Фігура:Худощава
Одяг:Модна
Стиль:Елегантний
Макіяж:Витончений

Кого вже немає в живих із серіалу Клон?

Немає в живих і Перрі Саллеса, якому дісталася роль чоловіка Ноемії Мустафи. 2013-го в Ріо-де-Жанейро пішов із життя Себастьян Васконселос, який виконав роль дядька Абдула, а 2019-го залишила світ актриса Рут де Соуза, яка втілила в серіалі образ дони Мосінні. Скільки серій у серіалі «Клон»?

Як Жаді залишилася із Лукасом?

Жаді та Лукас Вони вирішили, що більше ніколи не розлучаться. Жаді пішла від Саїда, отримала прощення від дядька Алі та вийшла заміж за Лукаса.

Де зараз Жаді з Клона?

Джованна Антонеллі (Жаді) Акторка продовжує зніматися в серіалах, а також займається бізнесом: у неї свій бренд парфуму та сумок. Шанувальники зірки «Клона» переконані, що з роками вона стала ще красивішою.Джованна часто публікує знімки без макіяжу та у бікіні.

Скільки років було Жаді під час зйомок Клона?

18-річна Жаді провела дитинство та юність у Бразилії Незважаючи на мусульманське коріння, дівчина виховувалась матір'ю в європейських традиціях: героїня не ховала волосся і із задоволенням прогулювалася пляжем у бікіні.