Що роблять з морквяного бадилля

У зимовий час заморожене морквяне бадилля можна використовувати для приготування салатів, додавати в супи або жарке, овочеве рагу. На смак особливо така зелень не впливає, але страва робить набагато кориснішою. З сухого морквяного бадилля роблять відвари, чаї.4 черв. 2020 р.

Що можна робити з бадиллям моркви?

Зберігайте бадилля окремо від моркви в холодильнику. У бадилля є стеблинки та листя – більш ніжна частина. Стебло можна відрізати і використовувати для приготування бульйону (можна їх для цього заморожувати), а якщо Ви хочете їх включити в страву, треба дрібно різати і додавати раніше листя, щоб вони встигли приготуватися. Збережена копія

Як використовувати листя моркви?

Рекомендується вживати бадилля моркви як сиру, так і варену. Можна додавати її до салатів, супів та інших страв.. Вона надає стравам неповторного смаку та аромату, а також допомагає зберегти здоров'я та життєві сили.