Як зробити овчину м'якшою

Сушіння Для сушіння шкіри потрібна температура 30 градусів. У процесі висихання її потрібно часто розминати та розтягувати.. Від цього вона стає м'якшою.25 січ. 2018 р.

Як зробити м'якою овечу шкуру?

У тазик або ванну набираємо теплу воду (температура до 40 градусів), додаємо в неї куплений засіб для чищення і замочуємо овечу шкіру хвилин на 20-30. Після замочування необхідно акуратно прополоскати шкіру в мильній воді, а потім у чистій (такій же температурі) до повного вимивання засобу для чищення з ворсу.

Як пом'якшити Мездру овчини?

Для збільшення м'якості мездри до жируючої емульсії можна додати 100 г/л гліцерину.

  1. Рецепти приготування жирувальних емульсій
  2. У кип'ячену гарячу воду (з розрахунку на 1 л) кладуть господарське мило (100 г), риб'ячої чи іншої тварини (свинячого) жиру (1 кг) і доводять до кипіння.